Logo leading home

Anbefalinger

Uttalelser fra kunder

– Jeg har brukt Andreas med jevne mellomrom til arbeid med korte og lengre tekster, både på norsk og engelsk. Det er en fornøyelse å jobbe med ham. Andreas har veldig kort ventetid, er rask til å utføre selve jobben og leverer god kvalitet. Han er ofte ferdig med sin del før jeg rekker å levere neste del. Uvanlig – og et kvalitetstegn.

Arman Vestad

Foredragsholder

– Andreas Aubert leste grundig gjennom de første versjonene av boken min Kunsten å coache. Hans rettelser og forslag har gjort teksten bedre, tilført balanse og nye innsikter. Det var enkelt og inspirerende å jobbe med Andreas.

Bjørn Årstad Seyffarth

Coach, mentor, forfatter og musiker

– Andreas har hjulpet meg med å bearbeide teksten i flere artikler, basert på råtekst fra meg. Det har vært en stor hjelp til å komme videre i skrivearbeidet. Å ha en skrivepartner som Andreas er både inspirerende og disiplinerende for mitt eget arbeide, og har gjort meg mer produktiv og effektiv.

Hans Holter Solhjell

Veileder, lærer, kursholder og skribent

– Det var fint å jobbe med Andreas. Jeg opplevde flyt, grundighet, nyttig respons og god kommunikasjon. Absolutt å anbefale for den som trenger å samarbeide om et manuskript og få feedback.

Jan Sunder Halvorsen

Psykiater

– Jeg opplevde Andreas som super å jobbe med. Jeg hadde mye på hjertet og Andreas hjalp meg å presentere det på en måte som når fram til leseren. Jeg får tilbakemeldinger på boka Løft andre og deg selv som «så enkelt du har klart å forklare noe så magisk». Fortjenesten for dette deler jeg herved med Andreas. I tillegg var han grundig, fleksibel og svært tålmodig med mine innspill som kom i rykk og napp.

Peter Svenning

Coach og ledertrener:

– Da mitt morsmål er engelsk trenger jeg hjelp til rettskriving. Andreas Aubert har gjort flere oppdrag for meg og han er nøyaktig og rask. Det som sterkest skiller Andreas fra andre som har hjulpet meg med tekster er at han leverer mye mer enn bare å rette tekstene. Han stiller gode spørsmål tilbake til meg og kommer med forslag som gjør at teksten blir tydeligere for leseren å forstå. Jeg gir Andreas 5 av 5 mulige stjerner for den jobben han har gjort og kommer til å gjøre for meg.

Sigurd Stubsjøen

Psykolog

– Når du har en god idé til en TV-serie og vil lage en omfattende salgspitch, ring Andreas. Vi hamret ut livshistorien til en norsk-amerikansk oppfinner på kort tid. Når materialet overveldet meg med informasjon trakk han ut essensen ved hjelp av utforskende dialog. Uten Andreas som pådriver hadde jeg ikke greid å gjennomføre planprosessen så effektivt.

Svein Ommundsen

Filmskaper, NRK

– Vi har brukt Andreas til en del tekstarbeid. Det han har levert har vært av høy kvalitet og vekket stor begeistring hos våre lesere. Han jobber strukturert og raskt og kan absolutt anbefales.

Truls Isaksen

Rektor ved Tunsberg Medisinske Skole